Shivoham Shivoham Song Lyrics- PS 2 Movie Songs

Movie: Ponniyin Selvan -2
Director: Mani Ratnam
Producers: Mani Ratnam & Subaskaran
Starring: Vikram, Aishwarya Rai, Jayam Ravi, Karthi, Trisha,
Aishwarya Lekshmi, Sobhita Dhulipala
Singers: Sathya Prakash, Dr. Narayanan, Sreekanth Hariharan,
Nivas, Aravind Srinivas, Shenbagaraj and TS Ayyappan
Music: A.R.Rahman
Lyrics: Venky

Welcome to globallyricsstore.com. In this post we have uploaded the lyrics of the song “Shivoham Shivoham“. Click here to see the video version of the song

English Lyrics:

Shivoham shivoham shivoham
Shivoham shivoam shivoham
Shivoam shivoam shivoam

Mano buddi ahankara
Chittani naham
Na cha shrotravjihve
Na cha ghraana
Netre

Na cha vyoma bhumir
Na tejo na vayudhu
Chidananda rupah

Sivoham sivoham sivoham
Sivoham sivoham sivoham

Na cha prana sangyo
Na vai pancha vayudhu
Na va sapta dhatur
Na va pancha koshah
Na vak padhapachona
Chopastha payu
Chidanda dhupa

Sivoham sivoham sivoham
sivoham sivoham sivoham
Sivoham sivoham sivoham

Na me devsha ragau na
Me lobha mohau
Na me vaddho naiva
Masariya bhavaha
Na dharmodava chartho na
Kamo na mokshaha
Chidanand rupah

Sivoham sivoham sivoham …* ( 5 )

தமிழ் பாடல் வரிகள்:

சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்

மனோ புத்தி அஹங்காரா
சித்தானி நாஹம்
ந ச ஷோத்ரவ்ஜிஹ்வே
நா சா கிரானா நிட்ரே
ந ச வ்யோம பூமிர்
ந தேஜோ ந வாயுது
சிதாநந்த ரூப
சிவோஹம் சிவோஹம்

சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்

ந ச ப்ராண ஸங்க்யோ ந
வை பஞ்ச வாயு
ந வா சப்த தாதுர் ந
வா பஞ்ச கோஷா
ந வக் பானிபாதவ் ந
சோபஸ்தா பாயு
சிதாநந்த ரூப
சிவோஹம் சிவோஹம்

சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்

ந மே த்வேஷ ராகௌ
ந மே லோப மோஹௌ
ந மே வத்தோ நைவ
மாசரிய பவஹா
ந தர்மோதநவ சார்தோ ந
காமோ ந மோக்சி
சிதானந்த ரூப
சிவோஹம் சிவோஹம்

சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்

சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்

Story Line: Kalki Krishnamurthy’s magnum opus, Ponniyin Selvan, is a masterpiece in historical fiction. Based on the real events surrounding Raja Raja Chola’s accession to the throne, the novel serves up an enticing concoction of espionage, deceit, desire and valour, topped with an ancient murder mystery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *